Julen nærmer sig med kraftige skridt og der skal som altid findes en gave til mor, som hun har fortjent. Det kan midlertidig være en større udfordring for de fleste, 9 ud af 10 adspurgte anviser at det er sværest at købe gaven til kvinden, især kvinden der har alt, men også manden der har alt, kan være svær at købe gave til. I denne artikel, kommer vi med dette års helt store sælgerter – som du med sikkerhed, ikke går galt i byen med.

Både tippet til herren der har alt og kvinden der har alt, drejer sig om skønhedspleje. Skønhedspleje er blevet en fast bestandel af de fleste danskeres rutiner og selv de mest maskuline mænd, bruger efterhånden flere forskellige hud- og hårplejeprodukter.

En af dette års helt store julegavehits til kvinden der har alt, er det meget populære skønhedsplejekit fra Serum8, der er udarbejdet af en dansk kemiker. Pakken har allerede nydt stor interesse, verden over og populariteten blot stiger og stiger. Derfor kan dette være en af de nemmeste og bedste gaver – der er nemlig en god chance for, at hun allerede har hørt om Serum8 igennem hendes veninder.

Til manden der har alt, kan der investeres i noget så maskulint som skægplejeprodukter. Uanset typen af mand, vil vedkommende have skæg og det kan sende forkerte signaler, at give rensekits til en mand. Til gengæld bryster de fleste mænd sig af et skæg og gerne et flot et. Skægpleje er blevet det nye sort inden for mandlig pleje og alle mænd har blandt andet brug for olie til skægget.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here