Har du en kropsform, der gør det svært at finde tøj i de almindelige butikker? Er du en kvinde med ekstra mange kurver, kan det være en udfordring at finde den rette størrelse og måske endda en skamfuld oplevelse at finde ud af, at du netop har prøvet den største model i butikken.

Heldigvis findes der særlige butikker med storpigetøj, der netop er til for at gøre livet nemmere for dig, der ønsker at finde tøj med en pasform, der fremhæver de bedste sider af dig selv.

Gode fif til at finde tøj, der fremhæver dine naturlige kurver

Inden du begiver dig ud på det helt store shoppingeventyr, kan det være en god idé at undersøge, hvilket tøj, der vil passe godt til din kropsform. Vi mennesker er bygget helt forskelligt, og der er derfor ikke to kroppe, der er ens. Uanset om du har en pære-, æble-, eller timeglasfigur, findes der helt sikkert bestemte typer tøj, som vil fremhæve dine bedste sider:

  • Æbleform – gå efter lodrette striber, kjoler og jakker med bindebånd lige under brystet, bukser med vidde m.m.
  • Pæreform – fremhæv taljen med højtaljede bukser, skab balance med flæser på overdelen m.m.
  • Indsæt din egen form her!

Stort udvalg af tøj til enhver lejlighed

Inden for de senere år er der sket en udvikling inden for plus size industrien, og i dag finder du et stort udvalg af forhandlere af alt slags tøj, der passer til både hverdag og fest. Uanset om du vil gå efter en professionel stil med blazer eller et mere afslappet look med en hyggelig cardigan, kan du finde mange flotte modeller i plus size størrelser.

Tag en veninde eller et familiemedlem med dig under armen og brug en hyggelig dag i hinandens selskab – hvad end det er i fysiske butikker eller i den virtuelle verden.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here