Der er mange ting, som vi mennesker holder meget af i livet. Succes på arbejdspladsen, en lækker kæreste eller måske bare et dejligt glas rødvin på sofaen en søndag aften. Der er mange små glæder i livet, men den største af dem alle er vores børn.

Selvom børn kan være umulige og ulydig til tider, så kan alle forældre skrive under på, at det at få børn er noget af de største, man kan opleve som voksen, og at man elsker sine børn til månen og tilbage igen. Med andre ord, børn bringer forældre så mange glæder i livet, og derfor er det også rigtig vigtigt at passe på børnene og sørge for, at de får en god start på livet. En af de nemmeste måder at sikre et barns velvære er en varm og komfortabel beklædning, som ikke er til gene for barnets hud.

Økologisk børnetøj

Når det kommer til valget af beklædning til børn, så kan man sige, at der findes to overordnede kategorier: økologisk børnetøj og konventionelt børnetøj. Hvilken af de to typer af børnetøj, som er den bedste og mest rigtige for børn, er der ikke noget entydigt svar på, men mange eksperter peger på, at økologisk børnetøj er væsentligt bedre end konventionelt børnetøj.

Dette skyldes at konventionelt børnetøj er behandlet med diverse sprøjtegifte og giftige farvestoffer, som kan give børnene mange gener. Helt konkret menes det, at de giftige farvestoffer og rester af sprøjtegifte kan give børn allergi, udslet og åndedrætsproblemer, samt at sprøjtegiftresterne kan være kræftfremkaldende og hormonforstyrrende. Med andre ord, konventionelt børnetøj kan være rigtig skadeligt for børn og give mange gener.

Desuden gælder det, at produktionen af konventionelt børnetøj udleder mange flere drivhusgasser end produktionen af økologisk børnetøj. I en tid med øget fokus på miljøbevarelse og klimaforandringer er dette en væsentlig faktor for mange forbrugere, som ønsker at skåne miljøet mest muligt.

Økologisk børnetøj fra House Of Kids

Der findes mange forskellige forhandlere af økologisk børnetøj, men en af Danmarks største og mest anerkendte forhandlere er House Of Kids. House of Kids sælger, gennem deres website, økologisk børnetøj fra mange hundrede producenter og brands, som ikke indeholder skadelige sprøjtegiftrester eller giftige farvestoffer. House Of Kids udvælger de bedste leverandører rundt omkring i Europa, og sikrer at børnetøjet er af højeste kvalitet. Desuden har House Of Kids ofte tilbud på deres børnetøj, hvilket betyder, at man, som forbruger, kan være heldig at gøre sig en rigtig god handel.

Gode råd ved køb af økologisk børnetøj

Når man, som forbruger, er på jagt efter økologisk børnetøj, så kan man hurtig komme i tvivl om hvorvidt børnetøjet, man har i hænderne, reelt er økologisk eller ej. En nem og sikker måde at tjekke om børnetøjet er økologisk eller ej er ved at tjekke, hvorvidt børnetøjet er GOTS-certificeret eller ej. Såfremt tøjet er GOTS-certificeret kan du, som forbruger, være sikker på, at børnetøjet er økologisk. Alternativt kan du tage ud i en fysisk butik og spørge en ekspedient til råds.

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here