Der findes rigtig mange forskellige senge og derfor kan det være meget svært at finde den perfekte seng. Vi mennesker er alle forskellige og dermed er vores kroppe også opbygget på forskellige måder. For at gøre det lettere for jer at vælge jeres nye seng har vi lavet en liste med de forskellige senge, som der findes og hvilken slags seng, der passer godt til din kropsopbygning.

Hvilke senge findes der?

Det er svært at finde en seng som passer til netop din krop. Derfor er det vigtigt at prøve flere forskellige. Siden vi bruger cirka en tredjedel af vores liv på at sove, er det selvfølgelig vigtigt med en god seng. Der findes et hav af forskellige senge. De mest populære slags er blandt andet boxmadras, elevationseng, kontinentalseng .Hver seng har deres egne fordele, hvilket vi kommer ind på om lidt.

Hvis du har svært at falde til ro om natten og vågner op med smerter i nakken, ryggen eller andre steder, så skal du højst sandsynligt have en ny madras og/eller seng.

Hvilken seng passer til mig?

Den første seng er boxmadrasssen. Dette er en klassiker i værelset. En boxmadras er en springmadras med indbygget sengeramme og ben. Denne seng er god for dig, som ønsker en helt enkel seng, hvor du ikke har brug for en teknologisk seng med for eksempel elevation.

Boxmadrassen er typisk også den billigste løsning, især hvis man vælger den helt basic udgave.

Elevationssengen er til dig som bruger engen til flere ting, blandt andet at se TV eller at læse. Her har du en seng, som du kan indstille som du ønsker. Elevationssengen kan man selv hæve og sænke madrassen.

Til sidst er der kontinentalsengen. Den giver ekstra komfort, da den består af flere lag madrasser. Nederst er der en boksmadras, så er der en skummadras og øverst er der en topmadras. Denne seng er også højere end andre senge.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here