Hvis du er blevet inviteret til et baby shower, er der sikkert en helt masse ting, som du skal huske. En af dem er en fin gave. Til denne fest skal du fejre de kommende forældre, og deres kommende lille baby. Det er helt normalt at have en gave med – ikke til forældrene direkte, men til det barn, som snart bliver født.

Du ved sikkert allerede, hvilket køn barnet har. Selvom du ved det, kan det stadig være svært at finde en god gave. Hvis du også ved, hvad barnet skal hedde, kan du købe en sut med barnets navn på. det vil forældrene helt sikkert også blive glade for. Det kunne for eksempel være bibs sutter.

Overvej om barnet er en dreng eller pige

når du skal købe en gave, er det en god ide at have barnets køn med i dine overvejelser. Du kunne eventuelt køre et farvetema med din gave – hvis det bliver en pige kan du købe et lyserødt sæt tøj til hende, og hvis det bliver en dreng, kan du købe et blåt.

På den måde får forældrene også endnu mere tøj til deres kommende barn. Det vil de sikkert sætte pris på. udover tøj, kan du selvfølgelig også købe andre ting. det kunne være en barnevogn, til når de skal på tur med forældrene.

Følg ønskesedlen, eller spørg efter hjælp

Selvom det kan føles som en stor udfordring at købe en god gave, behøver det faktisk ikke at være så svært. Der er nemlig nogle ting du kan gøre, som vil gøre det en del nemmere. Du kan eventuelt spørge dem der holder festen, om de har en ønskeliste – på den måde er det jo slet ikke svært. Du kan også bare generelt spørge dem, om der er noget, som de ikke har fået købt endnu.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here