Tag familien med på ferie i Danmark og oplev vores fantastiske natur. Der findes utrolig mange muligheder for at holde ferie i Danmark, og her i indlægget vil vi komme med bud på uopdagede steder og steder som er oplagt til at holde ferie i.

Der findes mange små hyggelige hoteller i danmark, og mange der ligger lige ud til vandet med havudsigt. Et godt bud på et sted at holde ferie i Danmark, er ud til Lillebælt. Havet ved lillebælt byder på en masse spændende dyr, og især hvaler, som marsvin og sågar delfiner har været spottet i Lillebælt. En af verdens største koncentrationer af hvaler findes i Lillebælt, og i foråret sidste år, blev det set store stimer af både marsvin og delfiner i Lillebælt.

Besøg andre landsdele

Hvis du arbejder og er bosiddende på sjælland, er det en stor oplevelse at besøge andre landsdele, som nordjylland eller sønderjylland. Ifølge undersøgelser er det flere sjællænder som ikke har oplevet disse dele af Danmark. Nordjylland byder på fantastisk natur og området oppe omkring Skagen og “grenen”, som det nordligste punkt i danmark kaldes, er en helt speciel natur. Her mødes 2 have, Skagerrak og Kattegat, og du har mulighed for at stå med et ben i hver sit hav. Ligeledes har turistforeningen lavet en rundtur med “Sandormen”, som er en stor traktor som transporterer eventyrlystne turister til Grenen. Gennem de seneste 50 år har denne forlystelse fundet sted, og har har været utrolig populært for både danske og udenlandske turister. Hele landskabet omkring Grenen er et fredet naturreservat, og byder på et fantastisk dyreliv. Mange vælger at besøge Skagen i ugerne 29 og 30, som er den travleste tid i området. Mange forbinderne ugerne med fest og farver, men det er sjældent så voldsomt som medierne gør det til. Danmark er smukt hele året rundt, men især om sommeren, er nordjylland et fantastisk område!

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here