Selvom nogen nok vil mene, at den aldrig rigtig var her, så er sommeren så småt ved at gå på held, og der går ikke længe inden efteråret og de køligere temperaturer er over landet. Bare fordi vejret udenfor begynder at blive koldere, behøver der ikke bliver det indendøre, i hvert fald ikke for øjnene. I takt med at det begynder at blive køligere, begynder det også at blive tidligere mørkt.

Midt i alt kulden kan det derfor være en god ide at få lidt varme ind på børneværelserne, da de føles lidt mere hyggeligt at være på dem. Der er mange børneværelser der er enten lyserøde hvis det er piger, eller lyseblå hvis det er drenge der bor på dem. Begge dele er lune farver der signalerer hygge. Der er dog også et utal af børneværelser, der er hvide, fordi forældrene har haft lidt svært ved at bestemme sig for, om det var den ene eller anden farve, der skulle dominere, og derfor endte med ingen af dem.

Hvad er varme farver?

Generelt siger man at rød, orange og gul er de varme farver, alt efter hvilke nuancer af de forskellige farver man vælger. Det er derfor også gode farver at vælge til dit barns værelse, hvis der skal lige lidt liv til.

De fleste kan nok godt blive enige om, at det vil være voldsomt at male et hel værelse i en af de tre farver, men at male en enkelt væg eksempelvis vil give en rigtig god effekt og godt farvespil. Det koster ganske få hundrede kroner i maling, men du kan være sikker på at det giver værelset et helt nyt liv, og det vil være med til at skabe lidt varme i en tid, hvor det kun bliver koldere og koldere.

Et godt råd er eventuelt at male den væg, som sengen står op af, da man på den måde skaber varmen, der hvor det er tættest på dit barn.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here