Når familien beslutter sig for at købe et hus, så er der mange overvejelser, som der skal til før man står med en nøgle i hånden.

 

Der er en lang række praktiske ting, som skal gå i orden forinden, og herunder er der en del juridiske foranstaltninger. Boligkøb er en af de processer, hvor der indgår tonsvis af regler, reguleringer, beregninger og paragraffer.

 

Derfor kan det betale sig at inddrage en advokat allerede tidligt i forløbet. Med deres uddannelse har de sproget til at forstå og oversætte alle disse ting, som for den almindelige dansker kan virke som det rene volapyk.

 

Det er vigtigt at forstå og tage alle dele alvorligt, så man ikke ender i en kattepine senere hen i processen.

Vær sikker på at købsaftalen er retfærdig for alle

Man sikrer sig selv bedst ved at inddrage et advokatforbehold ved boligkøb. Med en enkelt sætning i købsaftalen sikrer man sig et juridisk ”hul”, som man kan benytte sig af, såfremt en advokat ikke synes købsaftalen er retfærdig for alle parter.

 

Det skal der selvfølgelig være en juridisk grund til at advokaten ikke synes, og beslutningen tages altså ud fra et fagligt synspunkt. Ved at inddrage den købsklausul kan man trække sig fra købsaftalen, såfremt der er det juridiske grundlag for det.

 

Så kan man derudfra forhandle frem og tilbage, så man forhåbentlig kan lande på en købsaftale, som alle er glade ved. Advokatforbeholdet er den eneste måde at kunne trække sig ud af en allerede underskrevet købsaftale.

Et godt sikkerhedsnet for dig og familien

Denne aftale er det bedste sikkerhedsnet for dig og din familie, så i går ind i aftalen om jeres nye hjem med de bedste forudsætninger.

 

Der er så mange forbehold, som kan have en markant betydning, og derfor kan det altid betale sig at have en advokat med på råd ved boligkøb.

 

Det er ikke engang sikkert at sælger er klar over, de passager i købsaftalen, som kan blive en belastning for køberen fremover, og derfor er det bedst for alle at inddrage en professionel tredjepart. Så kommer der ikke følelser i klemme eller lignende, når der skal forhandles.

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here