Mange forældre kender nok til, at selvforkælelse på mange måder bliver tilsidesat og kommer i anden række efter børnenes behov. Når der skal købes nye ting, så er det næsten altid gaver eller nye ting til børnene. Dette kan dog sagtens kombineres med lidt spontanitet og forandring på indretningsfronten. Uanset om man har store midler til rådighed eller ej, så er der mange forskellige måder at forny sit hjem på.

Designindretning i stuen

Ét af de rum, hvor mange familier bruger rigtig meget tid, er stuen. Hvis det er længe siden, at stuen har fået en opgradering, så er det et rigtig godt sted at starte ift. at glæde sig selv med fornyelse på indretningsfronten. Har man et større økonomisk råderum, kunne et nyt, flot spisebord være en god ide, da det er et stort og vigtigt møbel, som pryder stuen indretningsmæssigt. Er der ikke penge til en så stor ændring, kunne man også fokusere på vægophæng. Er man blevet træt af, at gamle børnebilleder hænger overalt på væggen, så kunne man vælge en flot designplakat fra Citatplakat, som har et stort udvalg af moderne designplakater.

Gør-det-selv design indretning

Er man den kreative type, så er der naturligvis også den mulighed, at man kan lave sine møbler eller vægophæng selv. Har man besluttet at holde ferien hjemme i Danmark og tage det stille og roligt, så kunne man evt. kaste sig ud i at lave et flot, nyt spisebord selv. Det giver en personlig stolthed at kunne gøre en sådan ting selv. Hvis et sådant projekt er i overkanten eller tiden er knap i børneræset, så kan man også vælge at lave sine egne plakater. Plakater tager ikke nødvendigvis lang tid at male/farve, og der er masser af inspiration at hente på internettet, hvor man kan finde mange forskellige skabeloner, som man kan arbejde ud fra.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here