Er din partner og dig selv ved at være klar til at stifte en familie, er det måske ligeledes ved at være tid til at smide præventionen – ja, det kræver det simpelthen for at blive forældre. Og med det sagt kan det naturligvis altid ske, selvom man beskytter sig, men det er heldigvis meget sjældent, at beskyttelsen ikke virker, som det var hensigten. Den prævention, I er nødt til at sige farvel til, tæller alt lige fra kondomer, p-piller, spiral, og hvad der ellers er tilgængeligt på markedet.

Men med et farvel til kondomer kommer der også et ansvar. Og inden det for alvor går op for en, at man er ved at skabe et nyt lille liv, bør man tænke alting grundigt igennem. Er begge parter fuldt indstillet på, at livet ændrer sig. Ikke sagt at livet bliver værre eller mere besværligt. Det bliver blot noget andet.

Det kommer formentlig bag på de fleste unge, hvor dyrt det er at få et lille barn. Den første tid har nogle store omkostninger, da der skal købes en masse forskelligt udstyr til den lille ny. Der er store poster, som alle kræver kærlig omgang. Specielt dyrt er det at købe barnevogn og andre lignende produkter, som skal være med til at få den lille transporteret eller danne ramme. Nogle forældre har også behov for at købe en større bil, da udstyret jo ofte skal med rundt.

Dette indlæg skal ikke være med til at sætte forskellige skræmmebilleder op, men det er blot enormt vigtigt, at I ikke lige pludselig fortryder jeres beslutning om at skabe en familie. Fordi I kan ikke bare sådan lige aflevere barnet tilbage. Han eller hun følger jeg resten af livet.

Er I ikke helt klar til at smide præventionen alligevel, kan I finde et bredt udvalg af forskellige kondomer via dette link.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here