Som forældre håber man altid det bedste for sin børn, og man håber, at de kommer legende nemt igennem børnehave, skolegang og livet generelt. Der er intet værre end at være vidne til, at ens børn bliver enten mobbet eller holdt uden for et fællesskab. Som forælder er der ikke rigtig noget, du kan gøre, hvis dit barn ikke bliver inviteret med til diverse arrangementer eller fødselsdage. Du kan naturligvis forsøge at påvirke de andre forældre til at give deres egne børn en mindre opsang, men det er ikke sikkert, det gavner – faktisk kan det have stik modsatte effekt, hvis børnene bliver gjort opmærksomme på, at du har forsøgt at forsvare dit barn og bedt deres forældre om at opdrage dem.

En klassisk årsag til at folk børn bliver mobbet har været eksisterende i adskillige år. Det er briller. Bærer dine børn briller grundet et dårligt syn eller andet, er det vigtigt, de får nogle gode briller til børn. De skal have nogle, der passer til deres ansigter, og du skal som forælder på bedst mulige facon forsøge at gøre skolelærere og andre forældre opmærksomme på, at ordet brilleabe ikke er i orden – heller ikke hvis det blot siges for sjov. Briller til børn fås heldigvis i mange former, og i og med det ikke er alle, der har et ekstremt dårlig syn og dermed har behov for hinkesten i stellet, kan man sagtens finde nogle fine briller til børn, der ikke er alt for fremtrædende.

Du kan altid trøste dit barn, hvis han eller hun er ked af at skulle bære briller, at de kan få kontaktlinser, når de bliver ældre. De virker på samme måde, men de er ikke synlige for andre, og de er dermed ikke med til at ændre ansigtet. Du kan læse mere om briller til børn her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here