Da vi befinder os midt i april, så har vi jo taget hul på årets sæson for konfirmationer, og hvis man i år har en søn eller datter som skal konfirmeres, så ved man også hvor meget det rent faktisk betyder for den unge mand eller kvinde. Det er bestemt også en helt speciel dag, og selvom konfirmationen måske ikke længere symbolisere overgangen til voksenlivet i lige så høj grad, som den gjorde for mange år tilbage, så er det en stor dag. Det er derfor vigtigt, at man som forældre gør meget ud af denne dag. Dette betyder, at man skal sørge for god mad, smukke rammer, mange glade gæster, gode gaver og måske også noget underholdning. Den klassiske underholdning til konfirmationer består af taler, hjemmelavede sange og nogle små lege, men det kan bestemt også give gode point, hvis man hyre en professionel entertainer.

Et sjovt indslag med en komiker

Uanset hvor gammel man er, så vil man aldrig blive for gammel til at grine, et komiske indslag vil derfor altid være en god idé til en konfirmation. Konfirmationen gælder om at grine og hygge, imens man fejre konfirmanden, og dette vil en komiker bestemt kunne hjælpe med. Komikerens job er at få folk til at grine og få folk til at slappe lidt mere af i hinandens selskab, hvilket er vigtigt til en konfirmation. Find din komiker her.

Musisk indslag

Når man skal vælge disse typer underholdning, er det selvfølgelig vigtigt at tage konfirmandens interesser i betragtning. Konfirmanden behøver dog ikke at spille musik selv, da han eller hun nok skal nyde den smukke gestus. Man skal dog lige sørge for at ramme den rette genre, da det jo nok er de færreste konfirmander som vil blive ellevilde, hvis der bliver spillet dansktop eller noget lignende til deres konfirmation.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here