En barnevogn er i allerhøjeste grad en nødvendighed, når man er forælder til en lille baby. En barnevogn er praktisk og bliver flittigt brugt på daglig basis. Hvis du vil vide, hvad du skal overveje inden du køber en barnevogn, så læs med her, og få et par gode tips og tricks. Klik her hvis du vil se nærmere på de forskellige barnevogne.

Hvordan er dine transport- og boligforhold?

Bor du i lejlighed med en masse trapper, er det bedst at gå efter en barnevogn der ikke vejer ret meget. Hvis du bruger meget offentlig transport, er det vigtigt at barnevognen er nem at manøvrere. Det sikrer du ved, at barnevognen er udstyret med svingbare hjul. Hvis du har bil, skal du tænke på at barnevognen skal kunne klappes sammen og transporteres rundt. Du kan med fordel tage din bil med, når du er ude og kigge på barnevogn, så du sikrer dig ikke at købe en barnevogn, der ikke kan være i bilen.

Hvor mange skal køre med barnevognen?

Hvis I er flere, der skal køre med barnevognen, er det en god idé, at styret kan justeres op og ned. Så kan barnevognen tilpasses, til lige præcis den der går med den.

Skal du have flere børn?

Hvis du allerede ved, at du gerne vil have flere børn, kan det godt betale sig at investere lidt mere i barnevognen. Gå efter en robust og slidstærk barnevogn, som kan holde til lidt af hvert.

Praktisk udstyr til barnevognen

Disse ting kan være rare at have til barnevognen:

  • Madras, en ekstra madras i barnevognen, da den der følger med, ofte er ret tynd.

  • Lift eller voksipose, god når barnet skal sove, og i forbindelse med transport.

  • Pusletaske, god at have.

  • Regnslag, vigtigt når I er ude at gå tur f.eks.

  • Insektnet, især vigtigt når barnet sover udenfor.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here