Designmøbler fra Hay, Arne Jacobsen og mange flere er mere populære end nogensinde før. Derfor er der rigtig mange, der gerne vil have dem i deres hjem. Men er det en god idé, når man har børn? Herunder får du et indblik i, hvad der kan gå galt, men også, hvordan det kan være en god idé, hvis du har designmøbler.

Ulemper

Der er flest ulemper ved at have designmøbler i dit hjem, når du har børn. Der er nemlig stor sandsynlighed for, at de kommer til at blive ødelagt eller slidt, hvorfor det er en rigtig god idé, hvis du ikke har nogle meget strenge regler — men er det godt for børn at leve under alt for strenge regler?

Det er ikke altid en god idé for børnene. De skal helst have frie rammer, men opdrages til at være ordentlige og opføre sig pænt. Men hvis børnene er alt for små, så er det bestemt ikke sikkert, at det er en god idé at have designmøbler, fordi de kan komme til at ødelægge dem.

Derfor er rådet; i småbørnsfamilier er det ikke en god idé at have designmøbler.

Fordele

Men ulemperne er ikke det eneste, der vejer på vægtskålen. Der findes også mange fordele ved at have designmøbler, hvis bare man kan finde ud af at passe på dem. De er jo dyrere end møbler fra IKEA, men de falder heller ikke så let i værdi, og derfor vil de heller ikke være svære at komme af med til den pris, som man har givet for dem, hvis man vil det.

Det er dog en god idé at vente, indtil man har fået lidt større børn, som måske er lidt bedre til at finde ud af at passe på møblerne. Så er du sikker på, at pengene ikke bare er smidt ud af vinduet.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here