Du kender det nok. Efter en lang dag på jobbet kan man være mere end udmattet, men hvad skal der til, for at du kommer gennem resten af dagen med høj pande? Hvis du har smagt italiensk hvidvin, så ved du, hvad der skal til for at gøre resten af dagen overskuelig. Knap en god flaske italiensk hvidvin op, og sæt den i køleskabet, når du ikke kan drikke mere – på den måde kan den sagtens holde sig frisk, god og smagfuld.

Hold hverdagen overskuelig med italiensk hvidvin

Alkohol skal naturligvis ikke blive en dårlig vane, som man forfalder til dagligt, men der skal være plads til et godt glas vin i ny og næ, hvis du er til det. Nogle mennesker nyder et koldt glas vin for hyggens skyld, mens andre nyder et glas for at toppen en dejlig dag eller ovenpå en hård dag. Måske du sjældent knapper en flaske op, hvis du er alene, men hvorfor det egentligt? De fleste italienske hvidvine tager ikke den mindste skade af at stå oplukket i køleskabet, hvis du ikke lige føler for at drikke en hel flaske selv.

Gør gæstemiddagen ekstra festlig

Hvis du inviterer gæster, som er glade for hvidvin, så vil de nok også være glade for et glad fra Italien. De søde og friske druer med god smag er kendetegnet ved italienske vine. Med nogle gæster ovre til middag hører der sig en god, italiensk hvidvin til, hvis menuen og værterne tillader det. Nyd et godt glas som velkomst på terrassen eller nyd et glas eller to til middagen.

Der er altså aldrig ikke grund til at tage et glas italiensk hvidvin, så længe du drikker med respekt. En lun sommerdag bliver blot bedre med et køligt glas i hånden.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here