Hvert år bliver Danmarks bedste arbejdsplads kåret, og det er faktisk ikke kun én virksomhed, der løber med den flotte titel. Der kåres en vinder i forskellige kategorier, fordelt på både størrelse og branche. Men hvad filan har det med dig og din familie at gøre?

Helt simpelt er det sådan, at arbejdsglæde bidrager til et bedre liv – og dermed familieliv. Vi kender alle sammen til at komme ind ad døren kl. 5 minutter i panik og ikke have overskud til hverken børn eller partner. Den slags dage kan alle have. Men hvis du har det godt på dit arbejde, bør de dage høre til sjældenhederne.

Er du glad for dit arbejde?

Derfor er det relevant for dig at overveje, om du egentlig er glad for dit arbejde? Og om det skyldes selve arbejdet, kollegaerne, ledelsen eller noget helt fjerde. Hvis du ikke er tilfreds, bør du overveje at ændre noget – for det er ikke bare dig, men også din familie, der lider.

Der er sikkert en virksomhed i dit område og inden for din branche, som kan give dig større arbejdsglæde. Du kan bl.a. bruge målingen Great Place to Work, som hvert år tester, analyserer og kårer Danmarks bedste virksomheder. For eksempel er IT-virksomheden Elbek og Vejrup blevet kåret som den bedste i sin kategori. Kåringen betyder også ofte, at virksomhederne oplever vækst, og derfor kan du faktisk være heldig at lande et job i en vinder-virksomhed.

Du kender sikkert allerede landets bedste virksomheder

Du kender sikkert også allerede Elbek og Vejrup, hvis du arbejder på kontor. Det er nemlig dem, der leverer de fleste Navision-løsninger i Danmark. Navision er et ERP-system, som altså styrer virksomheders økonomi og andre processer. Det er blot en af de brancher, der bliver kåret en vinder i, så du skal bare finde din branche og undersøge, hvilke virksomheder der kunne være relevante for dig.

Du kan også gøre noget så simpelt som at spørge dig omkring i din omgangskreds. Måske arbejder nogle et rigtig lækkert sted, hvor de mener, at du kunne passe ind. Det er ofte en lidt nemmere måde at få job på, og chancen for, at du finder det rigtige job, er stor.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here