Costa del Sol er hjemmet for mange solrige dage. Derfor har provinsen fået navnet ”Costa del Sol”, som på dansk betyder ”Solkysten”. Solkysten huser hvert år mange solglade turister, som nyder de flotte omgivelser.

Solkysten sikrer dig en lækker ferie fyldt med sol og glade dage. Klimaet, menneskerne og maden harmonerer godt sammen, og derfor er Costa del Sol så populær.

Dette kendetegner Costa del Sol

Costa del Sol bestod en gang af små fiskerbyer spredt ud over hele provinsen. Der var stille og roligt. Dog har Solkysten nu udviklet sig til et turistknudepunkt, hvor historien fra fiskertiden stadig titter frem.

Klimaet ved Costa del Sol er en af de største kendetegn og en af grunden til dens popularitet. Somrene er varme og vintrene er milde. Derfor er området behageligt hele året rundt.

Det perfekte sted at bade

Da Costa del Sol er en kystprovins, er der rig mulighed for at besøge lækre badestrande. For eksempel i byen Torremolinos. Denne by er hjem for en af de pæne badestrande langs den 200 km lange kystprovins.

Da vejret i Costa del Sol er dejligt næsten hele året rundt, har vandet en god temperatur, som er behagelig at bade i. Det er forfriskende med et dyp, når det er sommer.

Costa del Sols største by – Malaga

Malaga er Solkystens største by med over en halv million indbyggere. Malaga er en havneby og bærer stadig meget af historien fra fiskeprovinsens tid. Lej bil Malaga da du nemmere kan se hele byen og dens smukke omgivelse. Malaga er en af verdens ældste byer, og derfor kan du opleve et virvar spændende kulture.

Costa del Sol er det dejligt sted, som alle kan nyde.

 

 

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here