Når man skal finde en ny støvsuger er der et utal af mærker og varianter på markedet, så hvad skal man egentlig gå efter?

Der kan være mange forskellige behov at tage hensyn til, når valget skal træffes omkring en ny støvsuger. Bor du småt eller i et mindre palæ? Har du husdyr, der efterlader store mængder af hår? Eller er der nogen i husstanden, der lider af støv- eller dyrehårsallergi? Så kig med her og bliv klogere på den bedste støvsuger i test.

Den bedste støvsuger for allergiramte

Er du allergisk overfor støv eller dyrehår, er der godt nyt. Den støvsuger, der er blevet kåret som den bedste støvsuger i test, er nemlig særligt god til at suge dyrehår op. Den er udstyret med et smart mundstykke, der gør den særligt velegnet til at støvsuge dyrehår op. På denne måde kan et enkelt familiemedlem eller hele familien få alle de dyrehår væk, som måske også er med til at skabe allergiske reaktioner. Støvsugeren, der er kåret som bedst i test, er desuden særligt god til at støvsuge gulv med, så har I mange kvadratmeter med gulv, der skal støvsuges ofte, er denne støvsuger også særligt velegnet.

Støvsugeren er dermed særligt god, hvis:

  1. En eller flere familiemedlemmer rider og kommer hjem med tøjet fyldt med hestehår
  2. Familien eller husstanden har kæledyr såsom kanin, kat eller hund, der fælder meget i hjemmet
  3. En eller flere i husstanden lider af allergi, der er særligt overfølsom overfor enten støv eller husdyrhår
  4. I har mange kvadratmeter gulv at støvsuge

Støvsugere der holder i længden

Det, der også karakteriserer de støvsugere, der rangerer højt i bedst i test af støvsugere kategorien, er, at de er meget robuste og dermed holder i lang tid. Det er ikke hver dag, man vælger at investere i en ny støvsuger, og som regel har man da også en klar forventning om, at de holder i mange år.

Derudover kan støvsugning være en ergonomisk udfordring, idet man går og bøjer sig meget ned, når man støvsuger. Derfor er de bedste støvsugere også nogle, der har et godt ergonomisk greb og er justerbare i længden.

Spar tid og få en rengøringshjælp

Har man sparsomt med tid, kan man også vælge at få en rengøringshjælp. Dermed har man også investeret i et rigtigt godt arbejdsredskab til rengøringsmedarbejderen, når man vælger at købe en ny støvsuger.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here