Er der noget mere skønt end at bruge tid med sine børn? De eftermiddage, hvor man tumler med de mindste, er noget af det, mange sætter rigtig meget pris på. Det kan være nok bare at rende rundt ude i haven, måske I har en gynge eller en sandkasse, eller også handler det bare om med fantasien at finde på forskellige lege. Det er også noget af det, børn er rigtig gode til, og du vil garantere høre historier og idéer, der er opstået i børnehaven eller vuggestuen.

Efter en eftermiddag med leg og aktiviteter vil du formentlig stå med et barn, der er træt og trænger til at falde lidt til ro. Det er der ikke noget at sige til, og så kan I jo sigte mod, at barnet får en bedre søvn med produkter fra Moonboon. På den måde bliver barnet klar til endnu en omgang leg dagen efter, så I igen kan have det hyggeligt – og I kan måske hygge jer sammen resten af familien i stuen, mens den yngste sover.

Legekammerater og søskende i huset

Børn er nogle af de bedste til at finde på. De kan underholde sig selv i timevis uden indblanding fra voksne, både hvis de er alene, eller hvis de bruger tid sammen med andre. Selvom dit barn formentlig bruger meget tid med andre jævnaldrende i sin daginstitution, er der altså ingen skade i, hvis det fortsætter ud på eftermiddagen. Når først man er kommet hjem, der er helt andre rammer for legen, og det kan der tit komme noget godt ud af.

Måske I kunne aftale med forældrene til nogle af de andre børn, at der kommer en forbi en gang imellem og leger med, eller I kan selv besøge nogle af de andre fra daginstitutionen. For de mindste børn er det meget rart, at forældrene er med.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here