Det er ingen nyhed at det er godt for dig at læse, det træner både hjernen, er med til at reducere stress og har faktisk også en positiv indvirkning på en række sygdomme som f.eks. Alzheimers.
Derudover forbedrer det vores sproglige evner og stimulerer hukommelsen, så gode grunde er der nok af.
Ofte læser vi helst når vi sidder i sofaen, ligger i sengen eller nyder solen i haven med et godt glas vin. Det er bare ikke altid så ergonomisk korrekt og kan give smerter i arme og hænder – her kommer et godt læsestativ ind i billedet.

Find det der matcher dit behov

Et læsestativ kan aflaste dine arme og hænder, men det kan også afhjælpe smerter i nakken og hovedpine. Ting der ellers godt kan få dig til at holde op med at læse, eller læse mindre end du egentlig ville.
Der findes mange forskellige typer og modeller af læsestativer, lavet i forskellige materialer, og du kan nemt finde et, der passer til dit behov.

Få højere effektivitet

Et læsestativ er ikke kun for dig, hvis du mest læser i fritiden, i sengen eller i sofaen. Du kan også få gavn af et godt læsestativ, hvis du f.eks. studerer og læser mange timer i din hverdag.
Få hævet bogen så du sidder bedre, og få samtidig begge hænder fri til at tage noter, så behøver du ikke slippe eller lægge bogen hver gang, eller gå på kompromis med, hvordan du sidder.
Vil du gerne have begge hænder fri mens du laver mad, og samtidig have kogebogen i øjenhøjde, så kan du også med fordel gøre brug af denne smarte løsning.
Nogle læsestativer virker faktisk også til iPads eller telefoner, hvilket flere og flere jo bruger i stedet for en bog.

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here