Som en del af en husstand og en familie, så bruger mange af os gadgets hver eneste dag. Nogen har haft de samme gadgets i mange år og går ikke op i at skulle anskaffe sig det sidste nye, så snart det udkommer. De gadgets som de fleste familier har stående er et fjernsyn, en computer og en telefon, og så er der et lidt mindre antal som måske har tablets. Men der findes også gadgets som endnu ikke har fundet sin vej til så mange af de danske hjem, selvom de med stor sandsynlighed vil blive til stor nytte for både børn og voksne. En af disse gadgets er 3D – printeren.

Hvad er en 3D – printer?

En 3 – printer er en maskine som nemt kan skabe figurer i 3D. 3D – printere har førhen været forbeholdt ingeniører og andre professionelle, men det er ikke længere tilfældet, da familien efterhånden kan få sin egen printer i hjemmet til en ganske overkommelig pris. Det er selvfølgelig ikke de samme slags 3D – printere som de professionelle bruger, men de passer perfekt ind i hjemmet, hvor både børn og forældre kan benytte sig af dem.

Hvordan fungerer den?

Der findes mange forskellige 3 – printere, og de benytter sig ikke altid af den samme teknologi, men dem vi kan få hjem i husstanden fungerer således, at figuren produceres lag efter lag, af det materiale som bruges af printeren. Denne teknologi minder meget om CNC – teknologi som også bliver brugt af industrielle firmaer som producerer store og små emner som benyttes af forskellige firmaer. Læs mere her.

Hvad kan familien bruge den til?

3D – printeren kan bruges af alle familiemedlemmer, da den kan producere næsten alt, man kan komme i tanke om. Forældrene kan bruge den til at lave køkkengrej, imens børnene kan bruge den til at lave legetøj. Man skal dog være forberedt på, at de fleste printere kun producerer i et slags materiale.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here