Man skal nok være meget positiv eller meget lidt glad for solen, hvis man mener at den danske sommer blev lige som man havde håbet. Der er i hvert fald mange danske familier der står tilbage med en lidt tom fornemmelse, hvis de havde håbet på at børnene skulle have en masse dage ved stranden hvor de kunne lege i vandkanten, mens forældrene lå og solene sig på stranden – i hvert fald hvis ferien har været i Danmark.

Uge 42 bliver travl

Efteråret har meldt sin ankomst, temperaturene er faldet drastisk og vi nærmer os så småt nattefrost, og sommeren ligger altså nu bag os. Det betyder også at efterårsferien nærmer sig for rigtig mange familier, og for mange er det også ved at være sidste chance for at få noget sol i år. Det kræver naturligvis at man er villig til at rejse efter den, da man nok ikke skal løbe an på, at vi går en indian summer her i landet – der er i hvert fald ikke meget der tyder på det.

Uge 42 er den uge hvor stort set alle har efterårsferie, hvilket også betyder, at der som altid kommer til at være rygende travlt i lufthavnen og ikke mindst i rejseselskaberne der sælger rejserne. Det betyder også, at charterrejserne er dyre i den uge – rigtig dyre.

Sådan finder i en billig rejse

Det betyder dog ikke, at det er helt umuligt at finde en billig rejse, men det betyder, at man skal være lidt bedre til at lede. For det første kan det være en god ide at være tidligt ude, hvilket allerede er ved at være for sent. Jo nærmere vi kommer og jo flere der bliver købt, jo dyrere bliver rejserne også typisk. Så medmindre i vil satse på en afbudsrejse, kan det være en god ide at reservere hurtigst muligt.

En anden mulighed er at rejse fra Tyskland, hvor priserne er væsentlig lavere i den periode, end de er her i landet. I Tyskland er der ikke den samme tradition for efterårsferie, som vi har har i landet, og derfor er det heller ikke alle tyskerne der valfarter sydpå i uge 42, og det betyder naturligvis også, at priserne ikke er presset op i den periode.

Skov Rejser er blandt de rejse selskaber der har billige rejser fra de større tyske lufthavne, hvilket gør det muligt at spare mange penge, hvis du bor i vest for storebælt.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here