Børn besidder en utrolig fantasi og kan få de mest fantastiske fortællinger ud af de mindste detaljer. Hvis de rigtig bliver fanget af noget, skal der sjældent meget til at underholde dem, de kan få en leg ud hvad som helst. Men det behøver de ikke. Med de rette elementer, er grundstenene til en spændende og gribbene leg allerede lagt for dem. Så skal de blot bære fortællingen i netop den retning, de ønsker. En af de mange muligheder, der findes i dag, som er perfekt til børnenes leg, er Maileg musene.

Bring legen til live

Maileg musene findes i mange varianter både som store og små, og der er også nogle ind imellem. Når først man begynder at samle på dem, kan samlingen hurtigt vokse, og barnet kan få skabt sin helt egen musefamilie. En musefamilie fyldt med både lillebror, storesøster, mor og far, måske får de endda også et par kusiner og fætre. Eller det kan være en helt anden familie sammensætning, her er det nemlig kun fantasien, der sætter grænser. Der er også mulighed for at købe et lille køkken til dem, så musene kan lave deres egen mad, eller de kan komme en tur på stranden med det fine ferie-sæt. De kan sågar få deres helt eget dukkehus.

Hvad er Maileg?

Maileg er så meget mere end blot de skønne små mus. Mærket laver også kaniner, så musene kan få kaninfamilier som venner. Derudover laver de blandt andet også søde babygaver, som flotte små rangler. Alle varerne er i et rigtig fint skandinavisk design, de virker på en side utrolig moderne, samtidig med at de stadig har et tidløst udtrykt, som noget der aldrig går af mode. Maileg er også af en lækker kvalitet, da varerne er håndsyede med stort fokus på, at detaljerne bliver helt rigtige.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here