Hvis i overvejer at anskaffe jer en hund i familien, er der mange gode grunde til dette. Men der er også god grund til at at overveje det nøje. For selvom en hund er forbundet med mange glade stunder, og at børn lærer meget af at have en hund, så er der også mange forpligtigelser forbundet med det.

Det tidsmæssige

Inden man iler ud og køber en hund, skal man derfor have gjort sig en lang række overvejelser. En af de de absolut vigtigste ting man skal gøre op med sig sig i familien, er om man har den fornødne tid til det. For en hund kræver opmærksomhed, og en hund kræver frisk luft. Hvis man ikke har tid til at gå med en hund, bør man med det samme skyde en hvid pil er det.

Det er ofte børnene der presser på at for få en hund, man i mange tilfælde ender det med at være forældrene der kommer til at gå turene med hunden. Tag nogle gode snakke om det inden i beslutter jer.

Det økonomiske 

Det er ikke gratis at have en hund, og det kan hurtigt løbe op i mange tusinde kroner at være hundeejer. Udover det helt lavpraktiske ting som at anskaffe sig hunden, og at købe hundefoder til den så kommer der også udgifter til forsikring og dyrlæge. Hvor store disse udgifter er, kommer naturligvis an på hunden. Udover at hunden skal forsikres, hvilket er lovpligtigt, kan man hos mange dyrlæger også tegne en slags forsikring, så man eventuelle operationer og lignende kan være dækket.

Har man styr på alle disse ting, og gjort sig disse overvejelser, så er det bare at kaste sig ud i det, der er nemlig ikke meget, der er mere fantastisk end at blive mødt af en glad hun, når man kommer hjem.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here