Indretningen, når du har små børn, kan ofte kan være vanskelig, hvordan skal du lige gribe det an? Ved at have små børn, gælder det om for dig og din partner at sætte jer i børnenes sted.

Blød indretning

Alt efter hvilke rum I skal indrette, gælder det om at tænke blødhed. Dette er et godt udgangspunkt, da det bl.a. er med til at skabe et sikkert miljø for børnene, så I ikke skal bekymre jer, om de kan komme til skade. Udover at sikre en blød indretning i denne form, kan det være en god ide f.eks. at købe en sofa, som er blød, hvor det er behageligt for både børn og voksne at sidde i. Du kan bl.a. se et stort udvalg af sofaer på denne hjemmeside: https://moebelkompagniet.dk/dagligstue/sofa/. Det er behageligt for børnene at sidde i om morgenen inden, at I skal ud ad døren, og når du har hentet dem, kan de sidde behageligt og slappe af. Ligeledes kan det være relevant at lægge gulvtæpper, så der er et blødt underlag for børnene, når de går rundt, og når de leger.

Plads til både voksne og børn

For at alle mennesker kan få lov til at være indenfor husets fire vægge, skal der være plads til både de voksne og de små. Dette kan du gøre ved f.eks. at dedikere et hjørne i stuen som legeplads til de små, hvor de kan få lov til at lege, mens du sidder og læser en god bog i sofaen. På denne måde kan stuen blive brugt til forskellige aktiviteter, så I er samlet. Huske det er okay, at der er legetøj rundt omkring. Ingen forventer, at der er ryddeligt og pænt, for alle mennesker ved, at børn kræver plads og tid – du skal derfor ikke stresse over dette, men i stedet indrette dit hjem efter jeres behov. Jeres hjem er ikke en udstilling for andre mennesker, men skal være funktionelt for jer.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here